Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

La primera eòlica de la ciutadania

Participa en el projecte Viure de l'aire del cel, que promou la instal·lació d'un aerogenerador Enercon E-103 EP2 de 2,35 MW al municipi de Pujalt (l'Alta Anoia), de propietat compartida entre les persones que ho desitgin.

 

Ja et pots preinscriure per participar en el projecte Viure de l'aire del cel.  

Per poder formar part del projecte Viure de l'aire del cel cal ser una persona física, una família o una entitat amb personalitat jurídica, preferiblement sense ànim de lucre.

Pre-inscripció

 

Tot seguit indiqueu el capital que teniu previst invertir en el projecte.

Per reservar la vostra quota de participació, cal que realitzeu una bestreta a compte (aportació inicial a descomptar del capital a invertir). Indiqueu la vostra forma de pagament preferida i properament us contactarem per tramital la pre-inscripció de l'import.

L'import de preinscripció serà deduït de la contribució de capital en el moment que es realitzi

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens facilitis serà utilitzada per contactar amb tu en referència, únicament, a les activitats que Eolpop, SL realitza i com a resposta a les teves consultes puntuals.

Adreça: Eolpop SL, Camprodon 3, 08012 Barcelona, Catalunya.
Adreça postal: Eolpop S.L., Ap. Correos 10095, 08080 Barcelona, Catalunya, Espanya.
Telèfon.: +34932420157  |   Email: eolpop_sl@energiasostenible.org

Objectius

L'objectiu principal del projecte Viure de l'aire del cel és instal·lar un aerogenerador de propietat compartida, que permeti generar electricitat neta i verda, tot fent possible la solidaritat entre les persones que viuen a zones urbanes i les que viuen a zones rurals.

Un objectiu addicional és fer possible que les persones i/o famílies puguin manifestar que l'energia que utilitzen en la seva vida quotidiana és verda i neta, generada en l'emplaçament on hi ha instal·lat l'aerogenerador.

Característiques

El cost d'instal·lació i posada en funcionament es cobreix amb la participació de la gent: tant persones i/o famílies que viuen en entorns urbans o rurals, com entitats sense ànim de lucre.

L'emplaçament escollit és dins el terme municipal de Pujalt (Alta Anoia, Barcelona), per les bones condicions eòliques, d'accés i de connexió a la xarxa de mitjana tensió.

L'aerogenerador escollit és el model Enercon E-103 EP2, una màquina eòlica de 2.350 kW especialment dissenyada per donar una alt rendiment en zones de vents baixos.

 

 

Funcionant

2405

hores/any

 

Generant

5653

MWh/any

 

Equivalent a la demanda

2000

famílies

 

Estalvi de fins

6000

tones de CO2/any

 


Forma'n part

 

Si vols deixar de dependre de les elèctriques i contribuir a la democratització de l'energia, ara pots ser protagonista del canvi energètic formant part de la teva pròpia companyia de generació d'electricitat.

Amb un funcionament previst de 2.405 hores/any, generarem 5.653 MWh/any, l'equivalent al consum anual d'unes 2.000 famílies. Això suposarà un estalvi d'entre 5.000 i 6.000 tones d'emissions de CO2 a l'any, si l'electricitat s'hagués generat en una central tèrmica.

A més, els ingressos per la venda de l'electricitat generada a l'empresa distribuïdora de la zona revertiran proporcionalment en la inversió feta per cada participant, cosa que es traduirà en una rendibilitat en funció del preu de venda al mercat.

 

Participa en un projecte pioner al nostre país, model d'integració social, política i econòmica.

 

Aparició TV3: 11/08/2016 - Altres aparicions en mitjans

Eolpop, SL

Apartat de Correus 10095
08080 - Barcelona, CAT
Tel. +34 93 2420157

Contactar