Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Qui pot participar?

Qui pot participar en el projecte Viure de l'aire del cel?

 

Utilitza aquest formulari per fer-nos arribar qualsevol consulta o comentari sobre el projecte. Pròximament ens posarem en contacte amb tu.

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens facilitis serà utilitzada per contactar amb tu en referència, únicament, a les activitats que Eolpop, SL realitza i com a resposta a les teves consultes puntuals.

Hi pot participar qualsevol persona física, família o entitat sense ànim de lucre, amb l'aportació econòmica que correspongui per disposar del nombre de participacions que decideixi. El projecte també està obert a la participació de petites empreses que vulguin contribuir a la democratització dels sistemes energètics.

El dia 10 de març de 2009 es va obrir el termini per començar a formalitzar les preinscripcions, que es guarden en una base de dades per rigorós ordre d'arribada.

La preinscripció es confirma quan s'ha fet una primera aportació de 100 € (persones físiques), 250 € (famílies) o 500 € (entitats). Aquesta quantitat es descomptarà en el moment que es formalitzi l'aportació de capital.

La inversió mínima per poder participar en el projecte serà la necessària per generar 1.000 kWh/any d'electricitat neta i verda. A partir d'aquesta inversió mínima, es podran fer inversions superiors, sempre amb quantitats que siguin múltiples sencers de la inversió mínima.

La inversió que cada persona i/o família vulgui fer es pot calcular a partir del seu nivell d'utilització actual d'energia elèctrica, energia tèrmica i energia per a desplaçaments motoritzats.

Un exemple

Una família que utilitzi una quantitat d'energia equivalent de 20.950 kWh/any, quina inversió hauria de fer per cobrir les seves necessitats d'energia elèctrica, tèrmica i d'automoció? 

 

Ús d'energia d'una
família en un any

Inversió necessària per a produir
aquesta energia en l'aerogenerador

Energia elèctrica
3.100 kWh (862 kg CO2)

2.169 €

Energia tèrmica
7.850 kWh (1.565  kg CO2)

5,493 €

Vehicle privat
10.000 kWh (2.527 kg CO2)

6.998 €

TOTAL
20.950 kWh (4.954 kg CO2)

14.660 €

 

Això vol dir que, si aquesta família inverteix 14.660 € en l'aerogenerador de propietat compartida, podrà dir que ha generat tota l'energia que necessita a partir de l'equivalent en electricitat neta produïda per l'aerogenerador. Per tant, també haurà compensat les seves emissions de gasos d'efecte hivernacle, reduint-les a zero. I això, durant tota la vida útil de l'aerogenerador (més de 20 anys!).

 

Calcula la inversió recomanada segons les teves necessitats d'energia

Eolpop, SL

Apartat de Correus 10095
08080 - Barcelona, CAT
Tel. +34 93 2420157

Contactar