Inici
05/10/2013Butlletí Viure de l'aire
Butlletí Viure de l'aire, núm. 4, octubre 2013

Amics i amigues del projecte Viure de l'aire del cel

Després d'un temps sense enviar-vos cap nova del projecte ens plau enviar-vos el present butlletí, corresponent a la tardor de 2013.

Us volem informar que el projecte Viure de l'aire del cel va fent camí, tan en el procés d'autorització administrativa i de construcció com en el nombre de persones/families/entitats participants en el projecte. 

També us volem assabentar que el projecte s'ha anat presentant a diferents indrets, tant al país com fora.
Destaquem

Evolució del projecte

Cronologia del projecte 'Viure de l'aire del cel'

Evolució del projecte

Presentacions del projecte

Presentacions públiques del projecte Viure de l'aire del cel

Presentacions del projecte

Quants som avui?

Entitats participants, nombre de persones preinscrites i import dels compromisos d'aportació

Quants som avui?

Recull de mitjans de comunicació

Noticies i aparició en mitjans de comunicació:

Recull de mitjans de comunicació

Eolpop, SL
Camprodon, 3 baixos · 08012 · Barcelona
Truca'ns  932 420 157 932420157

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals (d'ara endavant, «RGPD»), i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), Eolpop, SL us informa que ha implantat les mesures de seguretat necessàries, d'índole tècnica i organitzativa, per garantir i protegir la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat de les dades introduïdes.

Les teves dades personals només s'utilitzen a amb la finalitat de gestionar les activitats relacionades amb Viure de l'Aire - Eòlica popular, així com l'enviament de butlletins i altres informacions habituals per mitjans electrònics i/o telefònics, d'acord amb les finalitats recollides en la Política de privacitat de les dades de Eolpop, SL.

Pots sol·licitar l'exercici dels drets d'accés, rectificació o supressió, cancel·lació, oposició i retirada de consentiments davant la Eolpop, SL, presentant un escrit a l'adreça postal de l'encapçalament o enviant un missatge electrònic a eolpop_sl@energiasostenible.org i adjuntant una fotocòpia del DNI o qualsevol altre document anàleg en dret, com indica la llei.

Gestionar la teva alta/baixa del butlletí