Inici
24/12/2013Butlletí Viure de l'aire
Butlletí Viure de l'aire, núm. 5, Nadal 2013

Amics i amigues del projecte Viure de l'aire del cel

Després d'un temps sense enviar-vos cap nova del projecte ens plau enviar-vos el present butlletí, corresponent al Sosltici d'hivern / Nadal del 2013.

Us volem assabentar que el projecte Viure de l'aire del cel va fent camí, tant en el procés d'autorització administrativa com en el de construcció. A finals d'octubre va passar el tràmit urbanístic. Ara solament queda sol·licitar el punt de connexió (havent dipositat 20€/kW de fiança, això vol dir 54.000€). 

Necessitem augmentar el nombre de persones/families/entitats participants en el projecte, per demostrar que és possible fer-lo realitat. Per això comptem amb el vostre inestimable ajut. Vos suggerim que per Nadal i Reis regaleu inscripcions al projecte.


Destaquem

Evolució del projecte

Cronologia del projecte 'Viure de l'aire del cel'

Evolució del projecte

Quants som avui?

Entitats participants, nombre de persones preinscrites i import dels compromisos d'aportació

Quants som avui?

Eolpop, SL
Camprodon, 3 baixos · 08012 · Barcelona
Truca'ns  932 420 157 932420157

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals (d'ara endavant, «RGPD»), i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), Eolpop, SL us informa que ha implantat les mesures de seguretat necessàries, d'índole tècnica i organitzativa, per garantir i protegir la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat de les dades introduïdes.

Les teves dades personals només s'utilitzen a amb la finalitat de gestionar les activitats relacionades amb Viure de l'Aire - Eòlica popular, així com l'enviament de butlletins i altres informacions habituals per mitjans electrònics i/o telefònics, d'acord amb les finalitats recollides en la Política de privacitat de les dades de Eolpop, SL.

Pots sol·licitar l'exercici dels drets d'accés, rectificació o supressió, cancel·lació, oposició i retirada de consentiments davant la Eolpop, SL, presentant un escrit a l'adreça postal de l'encapçalament o enviant un missatge electrònic a eolpop_sl@energiasostenible.org i adjuntant una fotocòpia del DNI o qualsevol altre document anàleg en dret, com indica la llei.

Gestionar la teva alta/baixa del butlletí