Inici
14/10/2015Butlletí Viure de l'aire
Butlletí Viure de l'aire, núm. 10, octubre 2015

Benvolguts amics i benvolgudes amigues i participants del projecte Viure de l'aire del cel

Després de més de 6 mesos d'haver-nos adreçat a l'empresa propietària de la xarxa de distribució (Endesa Distribución), el passat 18 d'agost ens feia a mans la documentació referent al punt de connexió (escrit, plànol, plec de condicions i pressupost).

Una vegada analitzada la documentació rebuda, en data del 3 de setembre l'hem lliudada al registre de la Direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industrial. I en pocs dies procedirem a respondre a Endesa Distribución, acceptant les condicions del plec i el pressupost.

Això vol dir que finalment estem a les portes d'obtenir les autoritzacions pertinents per poder procedir a materialitzar el projecte.

Una altra bona noticia és que Som Energia S.Coop. C.L. ha entrat a formar part del consell d'administració d'Eolpop S.L. amb la qual cosa participará directament, com a cooperativa, en el projecte, aportant una part del capital necessari per a la seva materialització.

En el moment en que disposem de les autoritzacions pertinents, us enviarem a totes les persones i entitats que han formalitzat la seva inscripció en el projecte, el contracte de comptes participatives, on haureu de posar les vostres dades personals, l'import que desitjeu aportar al projecte i el compte bancari on poder fer el càrrec.

Tot i que amb massa lentitud burocràtico-administrativa, estem assolint la nostra fita: demostrar que les persones i les entitats som capaces de procedir a l'apropiació social de les tecnologies que ens alliberaran de l'Era del foc i ens permetran disposar d'energia neta i verda.

Moltes gràcies a totes les persones que heu comfiat en el projecte, especialment aquelles que us vàreu incriure quan encara era solament uan idea.


Destaquem

Evolució del projecte

Cronologia del projecte 'Viure de l'aire del cel'

Evolució del projecte

Quants som avui?

Entitats participants, nombre de persones preinscrites i import dels compromisos d'aportació

Quants som avui?

Eolpop, SL
Camprodon, 3 baixos · 08012 · Barcelona
Truca'ns  932 420 157 932420157

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals (d'ara endavant, «RGPD»), i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), Eolpop, SL us informa que ha implantat les mesures de seguretat necessàries, d'índole tècnica i organitzativa, per garantir i protegir la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat de les dades introduïdes.

Les teves dades personals només s'utilitzen a amb la finalitat de gestionar les activitats relacionades amb Viure de l'Aire - Eòlica popular, així com l'enviament de butlletins i altres informacions habituals per mitjans electrònics i/o telefònics, d'acord amb les finalitats recollides en la Política de privacitat de les dades de Eolpop, SL.

Pots sol·licitar l'exercici dels drets d'accés, rectificació o supressió, cancel·lació, oposició i retirada de consentiments davant la Eolpop, SL, presentant un escrit a l'adreça postal de l'encapçalament o enviant un missatge electrònic a eolpop_sl@energiasostenible.org i adjuntant una fotocòpia del DNI o qualsevol altre document anàleg en dret, com indica la llei.

Gestionar la teva alta/baixa del butlletí