Inici
31/05/2016Butlletí Viure de l'aire
Butlleti Viure de l'aire, num. 13, solstici d'estiu 2016
PRIMERA PEDRA DEL PROJECTE VIURE DE L'AIRE DEL CEL

Us comuniquem que, el proper diumenge 19 de juny de 2016, es celebrarà la posada de la primera pedra del pioner projecte eòlic comunitari Viure de l'Aire del Cel. Hi esteu convidades totes les persones inscrites en el projecte, familiars, amistats i coneguts. També hi són convidades totes les persones que s'han interessat en el projecte.

Us proposem que tots els assistents ens trobem al municipi de Pujalt, a dos quarts de dotze del matí. Us preguem que sigueu puntuals, doncs a les 12 iniciarem la caravana de vehicles cap a l'emplaçament on està
previst aixecar el molí.

Un cop allà, procedirem a fer un petit forat on hi posarem un tub contenint una llista amb els noms de totes les persones inscrites fins ara en el projecte. Ho taparem i al damunt hi posarem una pedra provisionalment, que posteriorment serà substituïda per una placa commemorativa en el moment de la inauguració i posada en marxa de l'aerogenerador.

Tot seguit, retornarem a Pujalt, on hi haurà preparada una celebració en el local social del poble (que amablement ens cedeix l'Ajuntament), que inclourà un dinar popular i, a les postres, procedirem a la presentació del projecte a totes les persones assistents.

Per tal de poder preveure amb antelació les necessitats pel dinar, us preguem que confirmeu abans del dia 15 de juny a les 12 de la nit, el nombre de persones que teniu previst assistir a l'acte de celebració. Per procedir a la inscripció cal que entreu a l'enllaç que us adjuntem i anoteu un nom i el nombre de persones que vindreu.

https://docs.google.com/forms/d/14JHYMpNS-1MvbLB0kBF36DXKTYHh0HDtMoIr93P50-s/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link


COM ARRIBAR:

- Autovia A-2: sortida 545, i agafar la carretera C-1412a. Seguir fins passat Calaf sense entrar al municipi, on hi ha una rotonda abans de creuar la C-25. Agafar la N-141a amb direcció a Pujalt (indicat). Seguir per la N-141a, fins trobar el trencall de Pujalt per la B-102.

- Eix Transversal C-25: sortida 93, i agafar la N-141f, amb direcció Pujalt, fins trobar el trencall de Pujalt per la B-102.
Eolpop, SL
Cal Sastre, Bústia Verda Núm. 22 · 17403 · Sant Hilari Sacalm
Truca'ns  932 420 157 932420157

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals (d'ara endavant, «RGPD»), i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), Eolpop, SL us informa que ha implantat les mesures de seguretat necessàries, d'índole tècnica i organitzativa, per garantir i protegir la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat de les dades introduïdes.

Les teves dades personals només s'utilitzen a amb la finalitat de gestionar les activitats relacionades amb Viure de l'Aire - Eòlica popular, així com l'enviament de butlletins i altres informacions habituals per mitjans electrònics i/o telefònics, d'acord amb les finalitats recollides en la Política de privacitat de les dades de Eolpop, SL.

Pots sol·licitar l'exercici dels drets d'accés, rectificació o supressió, cancel·lació, oposició i retirada de consentiments davant la Eolpop, SL, presentant un escrit a l'adreça postal de l'encapçalament o enviant un missatge electrònic a eolpop_sl@energiasostenible.org i adjuntant una fotocòpia del DNI o qualsevol altre document anàleg en dret, com indica la llei.

Gestionar la teva alta/baixa del butlletí